...
X

Activitati Brasov - Experiente Brasov
View Cart 0

Cart

Your cart is empty.

Cart

Your cart is empty.

Activitati Brasov - Experiente Brasov

View Cart 0

Cart

Your cart is empty.

Cart

Your cart is empty.

Termeni si conditii

Activitatibrasov.ro este denumirea comerciala a S.C. Magazin Cadouri Perfecte S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în București, Aleea Trestiana nr. 3, Bl. 23, Ap. 80, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4180/04.03.2022, C.U.I. 45746940, tel: 0726.673.121, operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 21749, numita in continuare “Noi” sau “MCP”.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.activitatibrasov.ro, MCP isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Date de contact:

S.C. Magazin Cadouri Perfecte S.R.L. are sediul in București, Aleea Trestiana nr. 3, Bl. 23, Ap. 80.
Email: [email protected].
Tel: 0726.673.121
Registrul Comertului J40/4180/04.03.2022
CUI: 45746940
IBAN RO47BREL0002003545730100 deschis la Libra Bank

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

  • oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis, de catre Activitatibrasov.ro, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al Activitatibrasov.ro, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Activitatibrasov.ro intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Activitatibrasov.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la Activitatibrasov.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SITE / WEBSITE – prin Site se va intelege domeniul www.activitatibrasov.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

VANZATOR – societatea comerciala Magazin Cadouri Perfecte S.R.L., avand sediul social in București, Aleea Trestiana nr. 3, Bl. 23, Ap. 80, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/14086/2014, C.U.I. 33870625.

CLIENT / CUMPARATOR – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU Activitatibrasov.ro si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

BUNURI/SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

BENEFICIAR – persoana care participa la activitatea achizitionata si inscrisa pe voucher

FURNIZOR – persoana juridica sau fizica aleasa de Noi, pentru prestarea serviciilor

ACTIVITATE – prestatia furnizorului inclusa pe voucher

VOUCHER –  voucher unic nenominal care va fi emis de Noi si va cuprinde serviciul oferit. Voucherul este functional conform instructiunilor inscrise pe el;

VALABILITATE – numarul de zile in care voucherul poate fi folosit o singura data, pentru a beneficia de activitatea inclusa pe acesta;

INSTRUCTIUNI – informatiile explicite cuprinse pe voucher;

ZILE – zile calendaristice;

PRET – costul activitatii achizitionate si prestate, conform voucherului, de catre furnizorii nostri de servicii;

CONDITII CONTRACTUALE – dispozitiile care se aplica intre Noi si Cumparator, afisate pe acest site;

PAGINA DE INTERNET – continutul site-ului activitatibrasov.ro pus la dispozitia Cumparatorului de catre Noi;

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Activitatibrasov.ro;

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice;

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Activitatibrasov.ro (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre Activitatibrasov.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT;

ABONAT – Persoana fizica care se aboneaza la mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, oferit de Activitatibrasov.ro;

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare;

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii;

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Activitatibrasov.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Activitatibrasov.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre Activitatibrasov.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Activitatibrasov.ro, indiferent de modalitatea de livrare;

Termenii şi Conditiile de fata se aplica intre Noi si Cumparator in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania (vezi Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014).

 

Conditii de cumparare a activitatii

Activitatea cumparata va fi transmisa catre client prin intermediul unui voucher, prin mijloace electronice (email) sau prin posta. Activitatea va fi trecuta pe un voucher identificat printr-un cod unic. Aceasta este valabila pana la data inscrisa pe voucher. Comanda este rambursabila in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii voucherului de catre Client. In cazul rambursarii, aceasta se efectueaza exclusiv catre clientul magazinului online Activitatibrasov.ro.

Activitatea se poate schimba gratuit in maximum 30 de zile calendaristice de la achizitionarea sa. Ulterior se percepe o taxa de schimb de 50 de lei. Solicitarea trebuie facuta in termenul de valabilitate al voucherului.

Pretul achitat pentru cumpararea activitatii este valabil doar pentru serviciul inscris pe voucher si prestat de catre Furnizorul nostru ale carui date de contact sunt trecute pe voucher.

Serviciul inscris pe voucher este prestat de catre Furnizorul ale carui date de contact sunt trecute pe voucher, numai in termenul de valabilitate inscris pe voucher.

 

Pretul activitatii

Pretul activitatii este exprimat in Lei si este pretul afisat in momentul confirmarii comenzii. Cumparatorul poate opta si pentru conversia in Euro a pretului.

Plata se poate realiza online sau prin transfer bancar.

Odata achitata comanda, pretul serviciului se pastreaza, chiar daca pe site s-au operat modificari ale pretului.

Pretul final care apare pe factura si care trebuie achitat include, acolo unde este cazul, si transportul acestuia catre Cumparator. Pretul transportului este de 25 Lei, indiferent de zona in care se face livrarea.

 

Drepturi si obligatii ale partilor

Cumparatorul este obligat sa achite pretul serviciului online sau prin transfer bancar.

Suma achitata pentru o comanda este rambursabila in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. In cazul rambursarii, aceasta se efectueaza exclusiv catre cumparatorul magazinului online Activitatibrasov.ro in urma unei solicitari scrise.

Cumparatorul are dreptul de a schimba activitatea cumparata cu o alta activitate aflata pe site-ul Activitatibrasov.ro, in maximum 30 de zile calendaristice de la confirmarea comenzii.

Un singur schimb este permis. Voucherul schimbat este nerambursabil.

Termenul de valabilitate a unui voucher poate fi prelungit cu inca 3 luni doar in cazul in care solicitarea prelungirii se face inainte de expirarea voucherului. Taxa de prelungire a valabilitatii voucherului este de 100 de lei pentru voucherele cu pret de peste 200 Lei sau 50% din valoarea acestuia pentru cele cu pret sub 200 Lei.

Orice voucher are un cod unic de securitate si o data limita a valabilitatii. Expirarea valabitatii unui voucher atrage dupa sine anularea automata a acestuia de catre sistem.

In cazul in care Furnizorul refuza sau nu poate sa presteze serviciul contractat in perioada de valabilitate a acestuia, Noi vom returna catre Cumparator contravaloarea voucherului achizitionat, in termenul de valabilitate al acestuia sau il vom schimba cu un altul de cel putin aceeasi valoare.

Daca pretul noului voucher este mai mic decat pretul celui ales initial, diferenta de pret nu este rambursabila. Daca pretul noului voucher este mai mare decat pretul celui initial Cumparatorul este obligat sa achite diferenta de pret online sau prin transfer bancar. Detalii pe pagina „Schimba activitatea”.

Cumparatorul va solicita prestarea serviciului cumparat, sunand la numarul de telefon inscris pe voucher ce apartine Furnizorului serviciului respectiv,  in termenul de valabilitate inscris si el pe voucher.

Cumparatorul vor stabili contactul direct cu Furnizorul de servicii, in vederea programarii serviciului. Data programarii serviciului va fi stabilita in functie de dorinta clientului, dar si de disponibilitatea Furnizorului.

In cazul solicitarii schimbarii voucherului comandat initial, voucher ce a fost deja expediat pe curier, Cumparatorul sunt obligati sa achite cheltuielile de livrare atat ale voucherului initial, cat si ale celui final (in cazul ca exista).

Noi ne obligam sa livram voucherul la domiciliul cumparatorului sau la adresa electronica sau fizica (exclusiv pe teritoriul Romaniei) indicata de acesta. Primirea voucherului va fi confirmata in scris de catre Cumparator sau persoana indicata de acesta. In cazul in care nu se transmite o notificare scrisa privind intarzierea livrarii sau lipsa livrarii, voucherul se considera livrat imediat ce a fost transmis prin posta electronica sau in termen de 72 de ore de la data inscrisa pe AWB.

Responsabilitatea pentru calitatea activitatilor cumparate si inscrise pe voucher revin exclusiv Furnizorilor nostri care presteaza aceste servicii.

Beneficiarul va contacta furnizorul de servicii in termenul de valabilitate al voucherului, respectand numarul de zile indicat pe voucher pentru stabilirea rezervarii activitatii.

Din momentul contactarii Furnizorului de activitati de catre Beneficiar si furnizarii codului complet al voucherului, acesta se considera incasat si nu mai pot fi solicitate rambursari sau schimbari ale acestuia.

 

Date personale

Datele personale ale cumparatorului sunt necesare pentru cumpararea activitatii.

Prin efectuarea platii activitatii, Cumparatorul isi da acordul pentru ca Noi sa folosim aceste date (nume, adresa email, telefon), la incheierea tranzactiei electronice.

 

Confidentialitatea datelor

Noi respectam confidentialitatea datelor cumparatorilor. Acestea nu vor fi afisate pe site si nu vor fi vazute de catre ceilalati Cumparatori. Ele vor fi folosite exclusiv in scopul tranzactiei.

In momentul inregistrarii in magazinul Activitatibrasov.ro, utilizatorul va primi un nume de utilizator si o parola, alese de catre utilizator, care vor fi comunicate ulterior prin email. Activitatibrasov.ro nu va fi responsabil pentru neglijenta in utilizarea acestor date care pot aduce prejudicii utilizatorului. Pastrarea in conditii de securitate a datelor contului creat astfel incat acestea sa nu fie divulgate catre terti este in grija utilizatorului.

 

Legea aplicabila

Legea aplicabila acestei tranzacţii este legea romana. Neintelegerile ce pot aparea cu ocazia derularii acestor tranzactii se vor rezolva pe cale amiabila.

In cazul in care neinţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, competenta solutionarii acestora revine instantelor judecatoresti de la sediul paratei.

 

Varsta legala

Cumparatorul declara pe proprie raspundere faptul ca are peste 18 ani si ca dispune de capacitatile legale de a achizitiona serviciile oferite de furnizori prin intermediul Activitatibrasov.ro si ca a luat la cunostinta conditiile si limitarile de utilizare a magazinului online, precum si cele care se refera la abonare.

 

Programare

Te rugam sa ai in vedere faptul ca poate exista un timp de asteptare necesar unei activitati, in special pentru cele dependente de conditiile meteorologice. Exista, de asemenea, posibilitatea anularii activitatii in orice moment, din cauza conditiilor meteorologice, a problemelor tehnice, a starii de sanatate a personalului insotitor sau a altor astfel de cauze care nu depind de furnizor. Daca activitatea este anulata, beneficiarul poate reprograma activitatea in acord cu furnizorul.

Pentru pachetele care includ cazare, programarea serviciului se stabileste si in functie de gradul de ocupare al camerelor pentru perioada solicitata de catre beneficiarul activitatii. Daca nu sunt camere libere pentru perioada solicitata de catre beneficiarul voucherului, nu inseamna ca Furnizorul nu isi indeplineste partea contractuala, deci Beneficiarul voucherului nu poate cere banii inapoi, ci va alege o alta perioada.

 

Anulare

Odata ce ai stabilit o data pentru activitate impreuna cu furnizorul, ai obligatia de a respecta termenii si conditiile impuse de acesta cu privire la anulare. In cazul in care unul dintre furnizorii nostri este nevoit sa anuleze activitatea dupa momentul in care ai rezervat o data, acesta te va contacta direct. Totusi, noi iti recomandam sa contactezi furnizorul cu o zi inainte de desfasurarea activitatii. In cazul anularii activitatii, Activitatibrasov.ro nu se face responsabil pentru costul asigurarilor, cheltuielile de deplasare sau costurile de cazare. In cazul anularii, totale sau partiale, de catre Beneficiar a serviciilor comandate, atrage penalizarea acestuia cu 100% din valoarea serviciilor comandate. In astfel de situatii, costul voucherelor achizitionate nu se returneaza, iar serviciile se considera prestate.

 

Asigurare

Anumite activitati promovate pe Activitatibrasov.ro prezinta un grad de pericol. Inainte de a comanda sau de a participa la orice curs sau activitate promovate de noi, trebuie sa fii constient de riscurile implicate, iar responsabilitatea de a demara anchete independente impreuna cu furnizorul sau terte parti este exclusiv a ta.

 

Restrictii

Unele activitati prezinta restrictii referitoare la varsta de participare, inaltime, greutate, restrictii fizice sau medicale, iar acestea pot varia in functie de furnizor, deci te rugam sa te asiguri ca persoana careia ii este destinata activitatea indeplineste criteriile necesare participarii. Detaliile referitoare la restrictii sunt afisate pe site, pentru fiecare activitate. Daca beneficiarul are dubii referitoare la conditia sa medicala, indicat este sa consulte un medic. Costul voucherului nu va fi rambursat in cazul in care beneficiarul nu este acceptat in cadrul unei cativitati datorita unor problemele de natura medicala sau de alta natura.

 

Limitarea raspunderii noastre si raspunderea Furnizorului

Dupa cum a fost mentionat mai sus, cumpararea de activitati de pe magazinul online Activitatibrasov.ro presupune acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor Furnizorului activitatii respective, incluzand restrictiile sau anularile.

Magazinul online Activitatibrasov.ro si S.C. Magazin Cadouri Perfecte S.R.L. nu sunt furnizori de activitati, experiente sau de echipamente necesare desfasurarii acestora (avioane, parapante, parasute, barci, autovehicule etc). Cu toate ca se depun toate eforturile pentru selectarea doar a furnizorilor cu experienta si care ofera servicii de cea mai buna calitate, Noi nu suntem responsabili si nu putem fi trasi la raspundere pentru standardele de siguranta si performanta ale Furnizorilor, de asemenea, nici pentru orice pierdere sau prejudiciu suferit prin participarea la activitatile Furnizorului pentru care acesta este singurul responsabil.

 

Descrieri si ilustratii

Descrierile de pe acest site sunt cat se poate de precise, insa pot exista variatii. Durata totala afisata este un indicator al timpului pe care este posibil sa il petreci la locul de desfasurare, dar poate varia intr-o mica masura pentru fiecare dintre participanti. Imaginile sunt doar informative, nu sunt in intregime preluate de la furnizori.

 

Probleme si reclamatii

In cazul survenirii unei probleme de orice natura, te rugam sa te adresezi furnizorului activitatii in ziua respectiva, asfel incat acesta sa aiba posibilitatea si timpul sa le rezolve. Daca problemele nu sunt reclamate in ziua desfasurarii activitatii, investigatiile ulterioare pot fi periclitate, iar rezultatul acestora poate fi nesafisfacator.

Daca plangerea nu este rezolvata in ziua cu pricina, te rugam sa ne contactezi in maxim 7 zile, oferindu-ne informatiile legate de codul voucherului, numele furnizorului, problema semnalata, precum si numele si prenumele celui caruia i-ai semnalat problema. Raspunderea Activitatibrasov.ro in acest caz se limiteaza la valoarea pretului de vanzare al activitatii.

 

Conditiile meteorologice

Multe dintre activitatile promovate pe  Activitatibrasov.ro depind de conditiile meteorologice, motiv pentru care te rugam sa iei legatura cu furnizorul pentru a verifica daca vremea este propice desfasurarii activitatii rezervate. Daca activitatea achizitionata este anulata din cauza problemelor meteorologice, aceasta va fi reprogramata pentru o alta zi, de comun acord. In cazul anularii, Activitatibrasov.ro nu va fi tras la raspundere pentru costurile de asigurare, cheltuielile de deplasare, cele de rezervare sau oricare alte costuri suportate de client.

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului Activitatibrasov.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Activitatibrasov.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Activitatibrasov.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Activitatibrasov.ro si/sau al angajatului Activitatibrasov.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: [email protected]

 

CONTACT

Activitatibrasov.ro publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Activitatibrasov.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Activitatibrasov.ro de a contacta Membrul sau Clientul.

Activitatibrasov.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 

ALERTE EMAIL

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul Activitatibrasov.ro, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

Reglementarea Nr.524/2013 a Parlamentului European și a Consiliului din 21 Mai 2013.

Pentru soluționarea online a litigiilor în materie de achiziție online se poate apela la Platforma SOL – Soluționarea Online a Litigiilor, ce este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeană pentru a facilita rezolvarea disputelor între comercianți și consumatori prin proceduri de tip SOL – Soluționarea Online a Litigiilor, adică cele care pot rezolva litigiile în afara instanțelor de judecată (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).

 

DREPTUL DE RETRAGERE

 

DREPTUL DE RETRAGERE DINTR-UN CONTRACT LA DISTANTA SAU DINTR-UN CONTRACT IN AFARA SPATIILOR COMERCIALE

1,,Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta decat costurile directe legate de returnarea produselor” – O.U.G. 34/2014 actualizata. Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor. Potrivit O.G. 21/1992 republicata cu modificari si completari ulterioare, consumatorul este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociaţii, care acţioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale. Persoanele juridice nu beneficiaza de prevederile privind retragerea din contract in acord cu O.U.G. 34/2014 actualizata.

2. Conform art.16 din actul normativ mai sus mentionat, ,,Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale: e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator”. Aceste produse destinate ingrijirii si igienei personale pentru protectia sanatatii consumatorilor nu pot fi returnate daca au fost desigilate. Produsele desigilate devin nevandabile chiar daca raman functionale si din motive de protectie a sanatatii sau igiena nu pot fi revandute ca si produse resigilate. Nu este sigur sanitar sau etic sa comercializam un produs de ingrijire personala folosit. In cazul acceptarii ca si culanta comerciala a returului valoarea lor va fi diminuata corespunzator posibilitatii de reutilizare partiala in temeiul unei constatari justificate.

Inregistrările audio sau video sigilate sau programe informatice sigilate furnizate impreuna cu dispozitive electronice sau separat care au fost desigilate după livrare nu pot fi returnate. Aceste informatii sunt mentionate pe site-ul de expunere spre vanzare al produselor. Consumatorul fiind informat de categoria din care fac parte aceste produse si exceptarea prevazuta de actul normativ privind returul, prin achizitie, consimte tacit asupra exceptarii dreptului de retur.

1. Inainte de expirarea perioadei de retragere, pentru categoriile de produse care nu sunt exceptate, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere prevazut in actul normativ

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract pe un suport durabil

c) de a completa si de a transmite in format electronic, pe site-ul profesionistului, fie modelul de formular de retragere prevazut in partea B din anexa actului normativ, fie o declaratie neechivoca de orice alt tip. In aceste cazuri, profesionistul comunica consumatorului, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere. Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere in conformitate cu dispozitiile din prezentul articol din actul normativ revine consumatorului. Magazin Cadouri Perfecte SRL nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist. ,,Consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioade de 14 zile.”

Magazin Cadouri Perfecte SRL se ofera pentru bune relatii comerciale sa indeplineasca formalitatile legate de trimiterea curierului in cazul in care acceptati prin email curierul indicat de societatea noastra. Consumatorul este responsabil sa trimita produsul returnat la adresa vanzatorului care este indicata in documentele de achizitie si pe formularul de retragere mai jos atasat, sa se asigure si sa achite costul transportului care va fi retinut din suma totala rambursata. Returul va fi primit in decurs de cel mult 14 zile de la data la care ati comunicat vanzatorului decizia de retragere din contract, acesta fiind termenul legal acceptat.

1. Profesionistul rambursează contravaloarea produsului folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării. În cazul tranzacțiilor online cu cardul (conform reglementărilor MasterCard și Visa) sumele trebuie returnate în cardul inițial de unde s-au primit banii.

2. Pentru detalii suplimentare privind returnarea produselor comercializate ne puteti contacta telefonic sau notifica prin email , conform adresei de corespondenta a vanzatorului inscrisa in documentele de achizitie sau afisata pe site-ul de comercializare al produsului. Pentru returul unui produs va punem la dispozitie pentru completare acest formular in vederea comunicarii pe un suport durabil.

Formular de Retragere

Catre ………………………………….( conform adresei de corespondenta a vanzatorului inscrisa in documentele de achizitie). Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul incheiat in afara spatiilor comerciale referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

………………………………………………………………………………………………

Comandate la data…………………..primite la data: …………………………cu factura nr…………..

Numele consumatorului…………………………………………………………………………………………..

Adresa consumatorului: ………………………………………………………………………………………..

Semnatura consumatorului……………………………………………………………………………………

Data …………………………………………………………………………………………………….